architecturale fotografie bijgebouwen

Livinlodge by Carpentier schittert met architecturale fotografie en bewegende beelden van hun bijgebouwen

Om Livinlodge by Carpentier te bedanken voor de mooie samenwerking en het blijvend vertrouwen zet ik deze 3 exclusieve realisaties van hen in de kijker.  Architecturale fotografie van twee bijgebouwen en een aanbouw die naadloos opgaan in hun natuurlijke omgeving.

Als architectuur- en interieurfotograaf breng ik door mijn achtergrond als architect, gebouwen in beeld zodanig dat mensen echt stilstaan bij het werk.  Waar anderen ‘een gebouw’ fotograferen breng ik het karakter van het gebouw naar boven door de connectie met de omgeving vast te leggen in één beeld.

De rode draad die je kan ontdekken in deze projecten is het strak lijnenspel en de zuivere architectuur zonder franjes.  Spelen met licht en schaduw geeft een mooie compositie op de bestaande architectuur waar de aanbouw tegen gebouwd is.

Een fragment tonen van de verschillende texturen en materialen in plaats van alles in beeld trachten te brengen,  versterkt de visuele ervaring en geeft het gevoel alsof je werkelijk in de ruimte aanwezig bent.

Wil je jouw klant ook verleiden met topbeelden?  Neem contact op voor een verkennend gesprek.

info@stenvanslycke.be 
+32 495 43 88 89

Ga voor meer info over mijn aanbod en fotografie naar www.stenvanslycke.be

Lees ook deze blog waar ik moderne architectuur in beeld breng met topmodel.

Architecturale fotografie bijgebouwen

“Your partner for wooden outdoor projects”

De grote glaspartijen kunnen volledig open en zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Een ideale plek om op koude winterdagen gasten te ontvangen of te ontspannen bij de open haard. Ervaar de sublieme combinatie van functionaliteit en esthetiek in deze oase van rust die als aanbouw harmonieus aansluit op de woning en met zijn zwarte houten gevelbekleding mooi opgaat in de groene omgeving.

Luxurious wooden gates & outbuildings, made to measure

With this beautiful louvered roof, you can look forward to shady summer days.

Eiken bijgebouw

Ontworpen als gastenverblijf met twee slaapkamers die uitkijken op de tuin, is het moderne houten bijgebouw een pareltje van vakmanschap en creativiteit. Dankzij de grote ramen tot aan de grond vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Zelfs als de glazen deuren gesloten zijn, blijft er verbinding met buiten en kunnen de gasten na het ontwaken direct genieten van het uitzicht.

Bijgebouwen worden het best opgenomen in het totaalontwerp van de tuin

Lees hier het volledig artikel van Livinlodge by Carpentier waarin één van mijn dronebeelden verscheen.